Ervaringen van klanten

“Afgelopen maandag PT verlengd met 3 maanden. Ontzettend blij met de progressie van de afgelopen 3 maanden en het fundament wat we neergezet hebben. Deze aankomende 3 maanden gaan we extra hard knallen! Can’t wait to see the results! We gaan er wat moois van maken 💪” – Mike

“Ik gaf Dela al enige tijd Kizomba dansles en na de les raakten we een keer in gesprek over lichaamsbeweging, zo kwam ik erachter dat Dela Personal Trainer was. Al gauw hadden we een Personal Trainingssessie ingepland, de rollen waren nu omgedraaid: ik was de student en Dela de docent.

Na de eerste training, waar we een aantal algemene oefeningen hadden gedaan kreeg ik direct een verslag van Dela over op welke spiergroepen we ons gaan richten om sterker te worden en conditie op te bouwen. Ik kreeg ook een voedingsplan om mijn spiermassa op te bouwen waardoor ik snel progressie boekte. In alle trainingen werd ik door Dela begeleid, hij geeft goede uitleg van hoe & waarom ik een oefening moet uitvoeren. Binnen de kortste tijd begon ik verschil te merken: meer kracht, meer spiermassa en meer conditie.

Bij Dela ben je in de juiste handen en kan je in een mum van tijd je gewenste lichaamsbouw behalen.” – Amory Raphael

“Een tijd geleden raakte ik (puffend en zwetend) in de gym in gesprek met Lisette. Uit dat gesprekje rolde een mooie deal: Lisette een ‘object’ voor haar studie … en ik zomaar opeens een persoonlijke coach.
Lisette heeft vervolgens een programma op maat voor mij gemaakt (doelstellingen, trainingen, metingen, tips en trucs) waar we 4 weken mee aan de slag zijn gegaan.
Niets dan lof over dit programma en deze aanpak. Allemaal uiterst professioneel en effectief. En Lisette is als trainer en mentor een natuurtalent: inspirerend, motiverend en kundig.

Lisette, dank je wel. Ik wens je alle succes (en plezier) met je verdere carrière.
Groet, Arthur.”

Vraag hier een intake gesprek aan, of lees hier meer info over ons team en Personal Training en Coaching!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s