Over Lisette

FIT 2B PERFECT | Over Lisette

Hallo, ik ben Lisette Croese! Via mijn blog Healthy Living by Lisette deelde ik vanaf 2015 mijn healthy lifestyle op het gebied van sport, voeding en reizen. In een jaar tijd verloor ik ten minste 10 kg door fanatiek te crossfitten en gezonder te eten. Daarna startte ik met het vertegenwoordigen van voedingsprogramma’s die mij hebben geholpen mijn streefgewicht te bereiken.

Begin 2017 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en mij volledig in te zetten als ambassadeur van sport en gezondheid. Sindsdien ben ik werkzaam als o.a. groepslesinstructeur en yoga docente bij FITLAND, starte ik mijn eigen kinderdans zomerclub.

In maart 2018 behaalde ik mijn 200 uur Yoga Teacher Training diploma bij Joga Yoga in Bali, waar ik les kreeg van een Balinese monnik en toonaangevende Yoga docenten uit Australië, China en Indonesië. Mijn opleiding Personal Trainer (level 1-4) bij de AALO heb ik succesvol afgerond in oktober 2018.

Ben je nieuwsgierig naar Lisette? Ga naar www.lisettecroese.com en boek een gratis intake gesprek via het contactformulier.