Over Delano

FIT 2B PERFECT |Over Delano

Dela+Lisette-20180418-019Ik ben Delano Robles de Medina, welkom! Voordat we samen gaan sporten wil je misschien wat weten over mijn fitness en sportachtergrond. Natuurlijk!

Op mijn 12e ben ik begonnen bij een basketbalvereniging in Delft. Tot mijn 23ste heb ik gebasketbald waarna ik ben begonnen met fitness en Capoeira. Beide sporten beoefen ik nog steeds heel fanatiek.

Sinds juni 2004 ben ik werkzaam in de fitness branche waar ik mijn carrière begon bij Fitness First in Delft. Ik begon destijds als motivator en kreeg een interne opleiding tot fitness instructeur.

dela2

Personal Trainer
In 2017 ging ik verder met mijn opleiding Fitvak B bij Sport & People terwijl ik mijn onderneming FIT 2B PERFECT opstartte. Op dit moment ben ik werkzaam als freelance Personal Trainer bij Get Personal in Spijkernisse en ik werk als zelfstandige Personal Trainer voor Fit 2B Perfect in Rotterdam en omstreken. Mijn bestaande klanten zijn tot nu toe erg tevreden, lees hier hun ervaringen.

Ik ben altijd vrolijk, maar soms een beetje streng als het nodig is ;-). Zelf train ik graag voornamelijk krachttraining, tot zeker 4 x per week en daarnaast doe ik 2 x in de week cardio gevarieerd met fietsen, roeien en lopen. Verder dans ik ook graag salsa en bachata dus ben ik veel in beweging.

Ben je nieuwsgierig naar Delano? Boek direct een gratis intake gesprek via het contactformulier!